Om Måleriskeppet i Sverige AB

Vi ämnar erbjuda privatpersoner och företag tjänster inom måleri där högsta fokus ligger på kundnöjdhet och kvalité.

När du behöver dekorativ målning i Stockholms län

För oss på Måleriskeppet i Sverige AB är både kvalitet och miljö viktigt. Därför arbetar vi efter följande principer för att både du som kund ska bli genomgående nöjd med vårt arbete och miljön ska utsättas för minsta möjliga påverkan.

Vare sig du har behov av professionell hjälp med stora målningsprojekt utomhus eller mindre projekt som rör dekorativ målning inomhus i Stockholms län är vi på Måleriskeppet AB ditt givna val! Vi har även upparbetade samarbeten med bland annat en inredningsarkitekt, som gör att vi idag tar på oss totalentreprenad vid renovering av hem.

Måleriskeppet i Sverige AB utför alla inom branschen förekommande arbeten. Våra professionella målare hjälper dig med såväl inomhus- som utomhusarbeten över hela Stockholms län med omnejd. Genom åren har vi arbetat med nybyggnadsmåleri åt olika husföretag som exempelvis Ekeforshus, Anebyhus och Team Boro. Vi har också många års erfarenhet av målningsreparationer av gamla sekelskiftslägenheter åt fastighetsägaren Lodet AB. Vi samarbetar regelbundet med Prime Living när det gäller större målningsuppdrag på nybyggnadsmåleri. På sommarhalvåret ägnar vi mest tid åt fönsterrenoveringar och fasadmålning åt bostadsrättsföreningar och villaägare.Välkommen att höra av dig!
BEGÄR KOSTNADSFRI OFFERT

När du anlitar oss kan du alltid lita på att

  • Vi utför beställd tjänst i rätt tid och på rätt sätt.

  • Vi alltid väljer bästa möjliga teknik och material för att uppnå högsta kvalitet på utförande och hållbarhet i relation till dina förväntningar.

  • Vi uppfyller och om möjligt överträffar tillämplig arbetsmiljö- och miljölagstiftning.

  • Vi arbetar aktivt med dig som kund vid val av färger och material, för minsta möjliga påverkan på både miljö och hälsa.

  • Vi stödjer aktivt friskvård för vår personal och verkar för att nya hjälpmedel tas fram och används.

PROFESSIONELL KONSULTATION

KONTAKTA OSS FÖR OFFERT

I behov av ett professionellt och komplett måleriföretag i Stockholms län? Vi erbjuder dig pålitliga måleritjänster av högsta kvalitet för såväl utomhus- som inomhusbehov. Med bred kompetens och hög servicegrad hjälper vi såväl privatpersoner och bostadsrättsföreningar som byggföretag och fastighetsförvaltare med alla sorters målning och tapetsering över hela Stockholms län.